Herstellen en versterken van welzijn

 • Als emoties je leven te veel beheersen - bijvoorbeeld door angsten, verdriet of boosheid
 • Als je relaties wilt herstellen of verbeteren
 • Als je trauma wilt helen en last hebt van je lijf door stress of spanningen (SOLK)
 • Weer lekker in je vel met effectieve psychosociale zorg, zoals hypnotherapie, coaching, NLP en EMDR, en communicatietrainingen, Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie); herstel van verbinding, authenticiteit en liefde, beter communiceren en grip op emoties en stressvermindering. Zingeving en gezondheid!

  screen-shot-04-25-22-at-0531-pm

   

   Snel hulp of advies nodig?

  √ Wij reageren binnen 24 uur!
  √ Geen wachtlijst!
  √ Gratis kennismakingsgesprek!
  √ Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk!

   

  auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848

  e mail gevuld gesloten envelop 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

   

  Wil je veranderen in je leven, werk of relaties? Met onze begeleiding en cursussen krijg je inzicht in wat voor jou werkelijk belangrijk is. Je pakt je problemen bij de oorzaak aan, zodat je blijvend lekkerder in je vel komt te zitten en meer voldoening haalt uit je relaties, op het werk en thuis. Onverwerkte emoties en trauma verwerken in een diepere laag zodat je niet meer zo hoeft te worstelen en meer rust in je leven ervaart. Je mentale en emotionele veerkracht wordt groter. Bepaal je koers en leer wat je nodig hebt om met uitdagingen om te gaan! Veranderen is mogelijk!

  Deskundige en effectieve begeleiding

  De begeleiding die je van ons als coach of therapeut krijgt, helpt je om vitaler te worden en je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel. Je leert beter met stress om te gaan en tot ontspanning te komen, waardoor je natuurlijke, herstellende vermogen weer zijn werk kan doen. Over het algemeen kun je bij ons op korte termijn terecht en een kennismakingsgesprek is gratis. Wij werken o.a. met hypnotherapie, psychotherapie, NLP, loopbaancoaching, relatiecoaching, Voice dialogue, transactionele analyse, EMDR-technieken en de Triskelmethode. Hiermee bereiken wij goede resultaten, ook op de lange termijn. Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk.

  Klachten aanpakken bij de oorzaak

  Snel en effectief klachten als overmatige stress, piekeren, onzekerheid, angsten, relatiestress, burn-out, vermoeidheid en psychosomatiek bij de oorzaak aanpakken. Voor meer vitaliteit en welzijn in je leven, relaties en loopbaan. 

   

   

  Lees ook ons boek 'De helende kracht van je emoties' en kijk naar onze speciale aanbiedingen met boeken, geleide meditaties en trainingen.

   

  "Ik vond mijn boosheid negatief. Ik heb nu uitgevonden waar die vandaan kwam en omgezet naar kracht", 

  Henny, Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant)

   

  "In een paar sessies hypnotherapie is veel gebeurd. Ik kan weer genieten van mijn gezin en kleine, mooie dingen", 

  Paula, Heeswijk-Dinther (Bernheze)

  "Door de ontdekkingstocht in mijn onderbewuste, snap ik mezelf en kan ik weer zelf kiezen", 

  Jeroen, Den Bosch

   

  "De hypnotherapie gaf een doorbraak. Ik ben blij met mezelf en het lukt me nu om de dingen die ik graag wil echt te gaan doen", 

  Anne, Uden

   

   Triskel

    

  Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor zakelijke coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Zaltbommel, Tilburg, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).