Back to Top

Voor ondersteuning wanneer jij het nodig hebt

Coaching, psychosociale therapie & hypnotherapie - trainingen in communicatie, bewustwording & stressvermindering

Emotionele klachten

Weer lekker in je vel door vriendschap te sluiten met je emoties.
Zit je klem? Pieker je veel, heb je angsten die telkens de kop op steken, boosheid, verdriet wat blijft hangen, trauma, gevoelens van somberheid en eenzaamheid? Dat kan veranderen en je kunt daar zelf iets aan doen!

Psychosomatische klachten (SOLK)

Door stress en psychische kwesties kunnen lichamelijke klachten ontstaan. 
Hartkloppingen, prikkelbare darmsyndroom, hoofdpijn, nek- en rugpijn, benauwdheid, slaapproblemen, duizeligheid, fibromyalgie, allergie of andere klachten. Als je de psychische en emotionele oorzaken aanpakt, maak je de weg vrij voor je herstellend vermogen en vitaliteit.

 

Triskel

De Triskelmethode

triskel-rood-blauwTriskelmethode

Stressvermindering en emotionele balans met de Triskelmethode
Wil je meer ontspanning en voldoening in je leven? Je oude patronen doorbreken, je angst de baas worden en grip op je stress krijgen! Krachtige methode die je voor jezelf kunt gebruiken en je cliënten in je therapeutische praktijk.

 

De essentie van de Triskelmethode is transformatie van onverwerkte emotionele gebeurtenissen (traumatische gebeurtenissen of periodes in je leven), integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Via je onderbewuste pak je problemen bij de oorzaak aan. Een stap naar meer voldoening in je leven en werk, verbinding met jezelf en anderen.

 

 

 

Effectieve coaching en heling

Met de Triskelmethode leer je de psychische en emotionele oorzaken van emotionele en fysieke klachten aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling. Deze methode geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!

Bij de begeleiding in onze therapeutische praktijk gebruiken wij de principes en technieken van deze methode voor de verwerking van onverwerkte emoties en transformatie van beperkende overtuigingen.

 

 

Mijn emoties zijn niet meer zo overweldigend en ik kan ook veel beter mijn grenzen aangeven.
Marieke, Berlicum (Sint-Michielsgestel)
---♥---

Met de triskeltraining heb ik mijn burn-out overwonnen.
Tim, Veghel (Meierijstad)
---♥---

 

De helende kracht van je emoties

Introductiedag Triskelmethode

Angst de baas en grip op je stress

We worden voor het grootste gedeelte gestuurd vanuit ons onderbewuste. Het goede nieuws is dat je hier invloed op kunt hebben. In de introductiedag van de Triskelcursus maak je kennis met deze methode voor heling en welzijn.

 

Je leert communiceren met je onderbewuste en je emotionele lading, d.w.z. emoties en stress die bij herinneringen uit het verleden horen, te verwijderen. Daardoor kun je je dagelijkse stress loslaten, krijg je grip op je emoties en bevorder je je gezondheid. Je word je eigen coach!

 

Meer weten?Boek De helende kracht van je emoties

Lees ons boek

 

 

 

 

 

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van uw zorgpolis. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties:

logo viv 20RBCZ logo def 2013 breed LC

 Zorg goed voor je lichaam zodat je ziel er graag in woont (Teresa van Avila).

 

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Oss, Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).

Trauma

Onverwerkte emotionele gebeurtenissen (kleine of grote trauma’s) hebben invloed op je leven en kunnen leiden tot psychische en fysieke klachten.
Trauma betekent wond en emotionele wonden ofwel psychotrauma kun je zien als een vastzittende knoop, waardoor je niet in staat bent flexibel te reageren en je dus niet vrij bent.

Stress

Stress of spanning kan een belangrijke factor zijn bij veel klachten.
De lat ligt hoog in onze maatschappij: we moeten presteren. Maar ook sociaal en binnen het gezin wordt er heel wat van ons verwacht. Pieker je veel? Ben je perfectionistisch en is het eigenlijk nooit goed genoeg? Of misschien wil je aardig gevonden worden en durf je niet goed ‘nee’ te zeggen en voor jezelf op te komen of je voelt je onzeker. Wil je meer genieten en ontspanning? Het kan! 

Angsten

Piekeren, druk in je hoofd, paniekaanvallen of slapeloosheid.
Als je veel twijfelt, onzeker en onveilig voelt, ongemakkelijk in gezelschap of alles perfect wilt doen, dan spelen angsten een rol. Maak je je zorgen en kun je bijna niet stoppen met oplossingen te bedenken voor alles wat op je pad komt?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren