Back to Top

Voor ondersteuning wanneer jij het nodig hebt

Coaching, psychosociale therapie & hypnotherapie - trainingen in communicatie, bewustwording & stressvermindering

Mindfulness

Mindful Energy Training: mindful in beweging komen.
Kom tot rust, ontwikkel een gezonde verstandhouding met de tijd en ervaar elke nieuwe dag als een uitnodiging om bewust aanwezig te zijn. Mindfulness helpt je om (weer) open te staan voor het wonder dat wij hier zijn. 

Feedbacktraining

Wij geloven dat goede communicatie en feedback bijdragen aan een succesvolle samenwerking.


Betrokken feedback is het aangewezen instrument om veranderingen en groei naar succesvolle samenwerking door te voeren binnen een organisatie. Hierdoor werken mensen met voldoening en voelen zij zich betrokken en verantwoordelijk. Binnen een dergelijke werkomgeving durven mensen niet alleen hun nek uit te steken en hun creativiteit te ontplooien, maar ook persoonlijk en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor de veiligheid en welzijn van elke werknemer.

 

Van betrokken feedback naar groei

Hierbij gaat het erom dat de deelnemers niet alleen kennis maken met de diverse communicatie- en feedbacktechnieken, maar ook een persoonlijke groei doormaken naar meer inzicht in hun eigen manieren van reageren en strategieën. Zij worden zich bewust van wat er zich afspeelt in hun binnenwereld en kunnen van daaruit effectiever handelen en samenwerken. Om veranderingsprocessen in gang te zetten creëren wij een veilige, vertrouwde omgeving waarin mensen zich voldoende kwetsbaar durven op te stellen, waardoor het zelfreflecterend vermogen en verantwoordelijkheid voor eigen functioneren toenemen. Binnen de cursus levert elke deelnemer een bijdrage aan het gezamenlijke ontwikkelingsproces. Dit leidt tot een zelfbewustere manier van denken en handelen die vervolgens wordt uitgedragen op de werkvloer en bijdraagt aan een open bedrijfscultuur.

 

Ik heb de training als een eye-opener gezien en als bijzonder positief ervaren. Mijn communicatie is veel effectiever. Er vielen voor mij opeens een aantal zaken op hun plek, heel leerzaam! 

José, Den Bosch
--♥--

 

 

 

 

Training op maat

Wij besteden tijdens de training speciaal aandacht aan het creëren van een veilige, vertrouwelijke sfeer, waarbij we onze antennes richten op mogelijk onuitgesproken of onvoldoende uitgesproken kwesties. De dagelijkse werkpraktijk vormt de materie voor het oefenen van de aangeboden technieken en biedt tevens de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de persoonlijke beleving en beter bewust worden van gevoelens en behoeften. Het zelfbewustzijn wat hierdoor wordt ontwikkeld draagt bij aan het kunnen uitdragen en voorbeeld zijn van open communicatie en het geven van constructieve feedback. In onze feedbacktraining sluiten wij zo goed mogelijk aan op de lokale werkpraktijk. Wij bespreken uw wensen en zetten die om in een training op maat. 

 

Inhoud van de training

Wij bieden onze feedbacktraining ook op locatie. De doelstelling van deze training is dat de deelnemers de volgende elementen van betrokken feedback begrijpen en deze kunnen toepassen:


♦  Betrokken feedback: wat is het en wat maakt het belangrijk?

♦ Vooronderstellingen en feedbackmodellen, waaronder:

◊ NLP-vooronderstellingen over feedback en communicatie

◊ De dynamiek van het Johari-venster:

- Wat ik weet van mijzelf en wat niet (de blinde vlek).

- Wat anderen van mij weten en wat niet (privéruimte).

♦ Omgaan met ongemakkelijke gevoelens en het creëren van veiligheid.

♦ Ik ben oké, jij bent oké. Basishouding voor een constructieve en ontwikkelingsgerichte instelling.

♦ Soorten feedback, waaronder:

◊ Positieve feedback

◊ Negatieve feedback

◊ Evaluatieve feedback

◊ Interactieve feedback.

♦ Gesprekstechnieken voor het geven en ontvangen van feedback, waaronder:

♦ Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie):

◊ Objectieve waarneming

◊ Benoemen van gevoelens

◊ Benoemen van behoeften

◊ Verzoek

♦ Goed luisteren, samenvatten en doorvragen (LSD).

♦ Sandwich-methode.

 

Deze training kan uitgebreid worden naar andere communicatiemethoden, zoals Verbindend communiceren en Verbindend onderhandelen.

 

Klinkt dit interessant? Neem dan contact op over deze of andere communicatietrainingen bij Avila coaching in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant):

 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij organiseren regelmatig trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie & samenwerking in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) en op locatie voor zakelijke klanten. De praktijk is goed te bereiken met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Middelrode, Veghel (Meierijstad), Sint-Michielsgestel, Uden, Heesch, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen ook op locatie trainingen verzorgen in de regio Den Bosch, Zaltbommel, Tiel, Oss, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Helmond, Weert, Roermond, Tilburg, Breda.

Verbindend onderhandelen

Succesvol onderhandelen!

 

Of het nu gaat om een onderhandeling met een externe partij of samenwerking binnen je organisatie, onderhandelen doen we dagelijks. Je moet bijvoorbeeld een opdracht uitvoeren binnen een strak tijdskader, maar je bent afhankelijk van de medewerking van je collega’s. Er moet een belangrijke beslissing worden genomen door je team of je hebt te maken met een externe partij en wilt een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding bedingen. Of thuis als het gaat over samen opvoeden of beslissingen nemen.

Zodra je met mensen omgaat, kom je verschillen tegen, zowel zakelijk als privé. Hoe kun je dat oplossen op een manier die voor alle partijen akkoord is en zelfs voordeel voor iedereen biedt, ook op de lange termijn? Verbindend onderhandelen is een methodiek die je in elke onderhandelingssituatie kunt toepassen, op kleine en grote schaal.

 

Verbindend onderhandelen heeft me enorm geholpen in de samenwerking op mijn werk en in ons gezin.
Nico, Vught
---♥---

Verschillende behoeften en belangen zijn niet langer een belemmering in de samenwerking, maar leiden vaak tot onverwachte, creatieve oplossingen die plezier en energie geven.
Joke, Veghel
---♥---

 

Onderhandelen doe je overal

Verbindend onderhandelen kan worden toegepast als je samenwerkt met mensen, op je werk, maar kan ook de relaties binnen je gezin sterk verbeteren. Bij verschillende standpunten, een conflict of tegengestelde belangen die niet zomaar opzij gezet kunnen worden en als de verschillende standpunten niet met elkaar verenigbaar lijken te zijn.

 

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

 

 

 

Beter samenwerken door win-win situaties

Als het gaat om kwesties die belangrijk genoeg zijn om er tijd voor uit te trekken en te zoeken naar een oplossing die voor beiden (of alle partijen) oké is; dan is Verbindend onderhandelen een uitstekend instrument om een win-win situatie te creëren. Verbindend onderhandelen gaat dieper in op de belangen en positieve intenties van beide partijen. Vanuit de welwillende houding die hierbij ontstaat en de extra informatie die je krijgt gaat u op zoek naar creatieve oplossingen waar iedereen van profiteert. De methode sluit aan op de principes van The Harvard Negotiation Project en de methode Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie) van Marshall Rosenberg.

 

Klinkt dit interessant? Neem dan contact op over de tweedaagse training Verbindend onderhandelen bij Avila coaching in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant):

 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij organiseren regelmatig communicatietrainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en samenwerking in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) en op locatie voor zakelijke klanten. De praktijk is goed te bereiken met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Middelrode, Veghel (Meierijstad), Sint-Michielsgestel, Uden, Heesch, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen ook op locatie trainingen verzorgen in de regio Den Bosch, Zaltbommel, Tiel, Oss, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Weert, Roermond, Tilburg, Breda.

Spiertesten - toegepaste kinesiologie

Leer spiertesten in één dag

Avila coaching biedt een eendaagse training aan waarin je in één dag de techniek leert van spiertesten en kennis maakt met de Triskelmethode. Je leert emotionele lading te verwijderen en kunt dit daarna bij jezelf en anderen toepassen. Je ontvangt een handleiding om de methode toe te passen. De techniek van spiertesten wordt binnen de Triskelmethode gebruikt en is een goede aanvulling om klachten bij de oorzaak aan te pakken. Geschikt voor therapeuten als hulpmiddel in hun praktijk.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren