In 2020 bestaat Avila coaching 10 jaar! Al 10 jaar goede psychosociale zorg met persoonlijke aandacht voor de helende kracht van je emoties, welzijn, relaties, persoonlijke groei en loopbaanbegeleiding.

Wil je graag je leven, werk of relaties veranderen? Voor coaching, traumaverwerking, EMDR, hypnotherapie en andere psychosociale therapie en trainingen in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en stressvermindering kun je bij ons terecht.


duim-omhoog_muursticker.jpg

Coaching & therapie: 
Klachten aanpakken bij de oorzaak.
Deskundige en effectieve begeleiding met snelle resultaten.

Snel hulp of advies nodig?

√ Wij reageren binnen 24 uur!
√ Geen wachtlijst!
√ Gratis kennismakingsgesprek!
√ Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk!

 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848

e mail gevuld gesloten envelop 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met onze begeleiding en cursussen krijg je inzicht in wat voor jou werkelijk belangrijk is. Je leert je beperkende overtuigingen om te zetten in kracht en onverwerkte gevoelens en trauma verwerken in een diepere laag. Je gaat leren beter voor jezelf te zorgen en je vitaler voelen doordat je herstellende vermogen van je lichaam weer zijn werk kan doen. Je kunt veranderen. Bepaal je koers en leer wat je nodig hebt om met uitdagingen om te gaan! 

Deskundige en effectieve begeleiding

De begeleiding die je van ons als coach of therapeut krijgt, helpt je om vitaler te worden en je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel. Je leert beter met stress om te gaan en tot ontspanning te komen. Over het algemeen kun je bij ons op korte termijn terecht en een kennismakingsgesprek is gratis. Wij werken o.a. met hypnotherapie, psychotherapie, NLP, loopbaancoaching, relatiecoaching, Voice dialogue, transactionele analyse, EMDR-technieken en de Triskelmethode. Hiermee bereiken wij goede resultaten, ook op de lange termijn. Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk.

Klachten aanpakken bij de oorzaak

Snel en effectief klachten als overmatige stress, piekeren, onzekerheid, angsten, relatiestress, burn-out, vermoeidheid en psychosomatiek bij de oorzaak aanpakken. Voor meer vitaliteit en welzijn in je leven, relaties en loopbaan. 

 

 

Lees ook ons boek 'De helende kracht van je emoties' en kijk naar onze speciale aanbiedingen met boeken, geleide meditaties en trainingen.

 

"Ik vond mijn boosheid negatief. Ik heb nu uitgevonden waar die vandaan kwam en omgezet naar kracht", 

Henny, Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant)

 

"In een paar sessies hypnotherapie is veel gebeurd. Ik kan weer genieten van mijn gezin en kleine, mooie dingen", 

Paula, Heeswijk-Dinther (Bernheze)

"Door de ontdekkingstocht in mijn onderbewuste, snap ik mezelf en kan ik weer zelf kiezen", 

Jeroen, Den Bosch

 

 

 Triskel