Geleide meditatie tegen stress

In deze bijzondere tijd is er een constante stroom aan berichtgeving over ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Deze gratis geleide meditatie is bedoeld om je te ondersteunen en te ontspannen en beter om te gaan met gevoelens en gevolgen van stress.

Misschien zijn er mensen in je omgeving ziek, of ben je zelf ziek of bezorgd om ziek te worden. Of je wordt veel geconfronteerd met veel informatie over onveiligheid. Deze omstandigheden leiden al snel tot een continue alertheid en stress. 

Juist in deze periode is het belangrijk om voldoende rust en ontspanning te nemen, maar dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Deze geleide meditatie uit de Triskelmethode is ontwikkeld om beter met gevoelens van stress om te leren gaan. Wij bieden deze geleide meditatie nu gratis aan om je te helpen meer tot rust te komen zodat je immuunsysteem versterkt. 

Merk je dat je meer nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Avila coaching, onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Wij bieden de optie van beeldbellen en er zijn mogelijkheden voor e-coaching en e-therapie.  

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van uw zorgpolis:

logo viv 20RBCZ logo def 2013 breed LC

Zorg goed voor je lichaam zodat je ziel er graag in woont (Teresa van Avila).

Mogelijkheden voor begeleiding op locatie in regio Vught, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Zaltbommel, Weert, Nijmegen. Onze praktijk voor coaching & therapie is goed bereikbaar via openbaar vervoer, buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, en per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.