Back to Top

Voor ondersteuning wanneer jij het nodig hebt

Coaching, psychosociale therapie & hypnotherapie - trainingen in communicatie, bewustwording & stressvermindering

"Alle werkelijk leven is ontmoeting"
Martin Buber

Mensen worden in een relatie geboren en we leven in relatie met elkaar.

Als relaties verbindend en steunend zijn vinden we er liefde en geborgenheid in en kunnen er in ontwikkelen en groeien. Maar relaties veranderen en soms lopen we vast in onze relaties en ervaren we relatieproblemen. Er ontstaan misverstanden in de communicatie, we ervaren teleurstelling of veroordeling. Soms gaan relaties knellen en willen we er uit losbreken. Soms is het zoeken naar een goede balans tussen zelfrealisatie en rekening houden met elkaar.

Relatiecoaching gaat over het herstellen, ontwikkelen en verdiepen van relaties, het oplossen van soms langlopende conflicten en het realiseren van goede communicatie en samenwerking. Wij maken gebruik van diverse methoden, o.a. Verbindend communiceren, transactionele analyse en NLP.

Voor:

 • Partners
 • Ouders en kinderen
 • Familie en gezin
 • Werkrelaties

Onze praktijk voor coaching en therapie bevindt zich in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant).

Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meierijstad), Uden, Heesch, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Middelrode, Berlicum, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen onze coaching en therapie op locatie aanbieden en in o.a. Vught en Den Bosch.

Logo Career Management Instituur

De beste resultaten bereiken met de juiste mensen op de juiste plaats.

Competentiemanagent richt zich kennis en (gedrags)vaardigheden in relatie tot de functies in de organisatie. Talentmanagement gaat een stap verder omdat ook rekening gehouden wordt met de talenten en motieven van medewerkers. Zo bied je de manager en de medewerker duidelijkheid over:

 • Resultaatgebieden en competenties
 • Het afstemmen en ontwikkelen van de talenten van de medewerkers.

Talentmanagement biedt instrumenten voor de selectie, ontwikkeling, beoordeling, mobiliteit, beroepskeuze en reïntegratie van medewerkers. We hebben veel organisatorische ervaring, opgedaan in een verscheidenheid aan bedrijven en Harry is onder meer gecertificeerd als TMA® professional (Talenten en Motivatie Analyse). We zetten onze talenten graag voor u in!

Download de brochure mobiliteit.

Download de brochure Talentmanagement.

Interesse? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

De TMA-methode

Betrokkenheid leidt tot betere resultaten

Onderzoek wijst op een positief verband tussen betrokken, gemotiveerde medewerkers en het (financiële) succes van organisaties. Daarbij blijkt open communicatie essentieel te zijn om medewerkersbetrokkenheid te vergroten. Managers voelen dit vaak intuïtief wel aan, maar het lukt hen lang niet altijd om dit via hun beleid ook werkelijk te realiseren.

Soms onderschatten managers de invloed van hun communicatie op de betrokkenheid van de medewerker. Soms wordt hun aandacht te veel opgeslokt door dagelijkse operationele problemen. Of ze zijn constant bezig met het doorvoeren van alweer de zoveelste verandering in de organisatie. Soms ontbreekt het hen aan training in goede communicatievaardigheden.

Wil je meer weten over hoe Avila coaching organisaties helpt met het bevorderen van betrokkenheid, open communicatie en betrokken feedback? Ga dan naar de zakelijke website van Avila coaching.

 

 

Coaching

CoachingCoachen is bewustworden, begeleiden, ondersteunen, veranderen en trainen. Op allerlei levensgebieden en op momenten dat je vastloopt in je werk of privé-leven, of als je zaken anders wilt aanpakken maar je weet niet hoe. Dan zijn we er graag voor je.
 

Coaching is gericht op een toekomst die beter past bij jouw verlangens en behoeften en waarbij je weer mogelijkheden gaat zien. Bij coaching sta jij als mens centraal, maar afhankelijk van de context kan het doel verschillen.

Bijvoorbeeld:

- Bij levenscoaching (life coaching) is het doel het vergroten van je levensgeluk op allerlei levensgebieden.

- Bij loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching gaat het om het verbeteren van resultaten en arbeidsgeluk binnen de steeds veranderende werkomstandigheden.

 

Wil je weten wat wij als coach voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek:

  

 

 

Avila coaching bevindt zich in Heeswijk-Dinther (gemeente Bernheze, Noord-Brabant). Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Veghel, Uden, Heesch, Middelrode, Berlicum, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen onze coaching en therapie op locatie aanbieden in o.a. Vught en Den Bosch, regio Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Oss, Tilburg, Nijmegen, Weert.

 

Grip op je leven met coaching

LevenscoachingBij levenscoaching, ook wel life coaching genoemd, gaat het om het vergroten van je levensgeluk op alle levensgebieden en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden als je vastgelopen bent.

 

  

Je wordt je bewust van de belemmeringen en thema’s die telkens in je leven terugkeren en je verhinderen om te groeien. Het gaat over:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?
 • Hoe maak ik dit waar?

Levenscoaching begint met een (gratis) kennismakingsgesprek. Als onze aanpak je aanspreekt doen we je een voorstel voor een passend coachtraject.

 

Tijdens de coachsessies helpen we je met:

 • gezondere denk- en gedragspatronen
 • beter zelfbeeld
 • betere communicatie
 • verhogen van persoonlijke effectiviteit
 • transformeren van beperkende naar bekrachtigende overtuigingen

Daardoor ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden. Je leert jezelf beter kennen en je eigen oplossingen vinden, vanuit je eigen wijsheid. Wij richten ons op de toekomst, op het ontwikkelen van je persoonlijke kracht. We helpen je om emotionele pijn te verwerken en zo een gezond en zinvol leven mogelijk te maken met bevredigende relaties. We helpen je helder te communiceren vanuit wederzijds respect, waardoor je meer voldoening en begrip ervaart in je relaties.

Wil je weten wat lifecoaching voor jou kan betekenen? 
Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 "Wandelaar, verken je wereld
Verlaat de platgetreden paden
En maak je eigen pad door te wandelen"

 

Referenties:

 

Worstelingen zijn er soms nog, maar wetende dat ik zelf de regie heb, maakt dat ik er met meer vertrouwen mee om kan gaan en dat voelt minder zwaar, prettiger dus.
Jos, Den Bosch
---♥---Met jullie persoonlijke aandacht, coaching en oordeelloze benadering is het gelukt mezelf beter te leren kennen. Van op weg naar 'wie ben ik en wat deed ik' ging ik naar 'wat wil ik en wat heb ik daarvoor nodig'. De mogelijkheden bij jullie zijn velerlei. Verbinden communiceren, mindfulness, NLP...... ze hebben me allen geholpen in mijn proces. Ik ben erachter gekomen dat ik mijn leven telkens zelf in de hand kan nemen, dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe het met me gaat en dat voelt bevrijdend. Ik voel veel meer rust, veel meer tevredenheid. Worstelingen zijn er soms nog, maar wetende dat ik zelf de regie heb, maakt dat ik er met meer vertrouwen mee om kan gaan en dat voelt minder zwaar, prettiger dus.
Yvonne, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant).
---♥---Ik voel me dankbaar met het feit dat ik bij jou/jullie terecht ben gekomen, ook al heb ik daar zelf voor gezorgd. Je hebt me echt goed geholpen en verder gebracht met mijn zoektocht naar mezelf.
Hanneke, Schijndel (Meierijstad)

---♥---

 

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze praktijk voor coaching en therapie bevindt zich in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant).

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Oss, Helmond, Zaltbommel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).

 

It’s not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent…..
It is the one that is most adaptable to change (Charles Darwin).

De meeste mensen houden van zekerheid en stabiliteit, daarom houden we de zaken het liefste zoals ze zijn. Maar als omstandigheden en inzichten veranderen -en dat doen ze- is nodig om je gedrag en je organisatie daarop aan te passen. Veranderen hoort bij het leven en succesvol veranderen kun je leren.

Wij kunnen je helpen om:

 • Duidelijk te maken waarom verandering nodig is (urgentiebesef)
 • Duidelijk te maken wat het voor “mij en jou”  betekent
 • Helder te communiceren
 • Om te gaan met onzekerheid, vooraf is zelden alles duidelijk en het loopt altijd anders dan je had gedacht
 • Verbeteringen te bestendigen
 • Voortdurend te evalueren, te leren en bij te stellen

Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

LoopbaancoachingLoopbaanbegeleiding

De juiste plek op het juiste moment in je leven

Bij loopbaanbegeleiding en -coaching gaat het om het verbeteren van zingeving, arbeidsgeluk en resultaten binnen de steeds veranderende werkomstandigheden.

De arbeidsmarkt verandert voortdurend, het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en je kunt aanpassen wanneer de omstandigheden daarom vragen. Én het is van belang dat wat je doet in overeenstemming is met je talenten en waarden. Dat vraagt om regelmatige afstemming tussen je talenten, vaardigheden en wensen en de behoeften van de organisatie waarin je werkt of wilt werken.

 

Bepaal je koers

Ons uitgangspunt: het begint bij jezelf, hoe beter je jezelf kent en weet wat belangrijk voor je is, des te beter kun je afstemmen op je omgeving en passende keuzes maken. Bepaal je koers en leer wat je nodig hebt om met de uitdagingen om te gaan!

Wil je weten wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op voor het vrijblijvend bespreken van de mogelijkheden.

 

 

Effectieve loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching gaan over het ontdekken wat bij je past, wat je talenten zijn en hoe je ze kunt inzetten binnen je werkomgeving.

Ook onderliggende zaken als negatieve overtuigingen over jezelf en onverwerkte emoties kunnen aan bod komen, waardoor je je persoonlijke meesterschap ontwikkelt en je waarden en je werk op een lijn komen.

Of je nu net begint in je loopbaan, of wilt doorstarten naar ander werk, wij begeleiden je om inzicht te krijgen in wat het beste bij je past en hoe dat te realiseren. Als basis hiervoor gebruiken we 'De vier elementen voor succesvol doorstarten'.

 

 

Ik vond dat je me erg prettig begeleid hebt bij mijn loopbaanvragen. Op een erg rustige wijze stond je echt in contact met mij. De methoden die je in hebt gezet sloten ook goed aan bij mijn behoeften op dat moment.
Bastiaan, Uden

---♥---
Door economische en trendgevoelige omstandigheden gaat het bij het bedrijf waar ik werkzaam ben niet goed. Daardoor ben ik gaan nadenken over mijn toekomst en wilde ik gaan onderzoeken wat nou echt bij mij past. Hierin ben ik begeleid door Avila Coaching met het geweldige resultaat dat ik nu druk bezig ben met het oprichten van mijn eigen bedrijf. Het is goed dat iemand je dat extra zetje geeft en met inzichten komt die je zelf over het hoofd hebt gezien. Ik zou iedereen een coach aanbevelen omdat het helpt knopen door te hakken en motiveert door te zetten.
Angelique, Veghel
---♥---

De vier elementen van succesvol doorstarten ontwart mooi een heel proces en maakt het behapbaar. Mij spreekt vooral de positieve en optimistische insteek aan. Alles is leren en ontwikkelen!
Marcel, Den Bosch
---♥---

Internationaal:
Harry helped me by advising/coaching in terms of identifying my strengths and areas of improvement, getting to know about values and steps to take for myself and others. I also benefited by making the decision to move in the right career stream. I know my strong areas and take advantage of these. I am thankful to Harry for all his support and coaching.
Norman, Sheffield (Verenigd Koninkrijk)
---♥---

 

Verandering is mogelijk! Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor loopbaancoaching in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
 

Voor coaching werken wij bij voorkeur in onze praktijkruimte in Heeswijk-dinther, maar op locatie is ook mogelijk in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Tilburg, Helmond, Zaltbommel, Oss, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).

 

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.