Coaching

CoachingCoachen is bewustworden, begeleiden, ondersteunen, veranderen en trainen. Op allerlei levensgebieden en op momenten dat je vastloopt in je werk of privé-leven, of als je zaken anders wilt aanpakken maar je weet niet hoe. Dan zijn we er graag voor je.
 

Coaching is gericht op een toekomst die beter past bij jouw verlangens en behoeften en waarbij je weer mogelijkheden gaat zien. Bij coaching sta jij als mens centraal, maar afhankelijk van de context kan het doel verschillen.

Bijvoorbeeld:

- Bij levenscoaching (life coaching) is het doel het vergroten van je levensgeluk op allerlei levensgebieden.

- Bij loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching gaat het om het verbeteren van resultaten en arbeidsgeluk binnen de steeds veranderende werkomstandigheden.

 

Wil je weten wat wij als coach voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek:

  

 

 

Avila coaching bevindt zich in Heeswijk-Dinther (gemeente Bernheze, Noord-Brabant). Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Veghel, Uden, Heesch, Middelrode, Berlicum, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen onze coaching en therapie op locatie aanbieden in o.a. Vught en Den Bosch, regio Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Oss, Tilburg, Nijmegen, Weert.