"Alle werkelijk leven is ontmoeting"
Martin Buber

Mensen worden in een relatie geboren en we leven in relatie met elkaar.

Als relaties verbindend en steunend zijn vinden we er liefde en geborgenheid in en kunnen er in ontwikkelen en groeien. Maar relaties veranderen en soms lopen we vast in onze relaties en ervaren we relatieproblemen. Er ontstaan misverstanden in de communicatie, we ervaren teleurstelling of veroordeling. Soms gaan relaties knellen en willen we er uit losbreken. Soms is het zoeken naar een goede balans tussen zelfrealisatie en rekening houden met elkaar.

Relatiecoaching gaat over het herstellen, ontwikkelen en verdiepen van relaties, het oplossen van soms langlopende conflicten en het realiseren van goede communicatie en samenwerking. Wij maken gebruik van diverse methoden, o.a. Verbindend communiceren, transactionele analyse en NLP.

Voor:

  • Partners
  • Ouders en kinderen
  • Familie en gezin
  • Werkrelaties

Onze praktijk voor coaching en therapie bevindt zich in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant).

Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meierijstad), Uden, Heesch, Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Middelrode, Berlicum, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen onze coaching en therapie op locatie aanbieden en in o.a. Vught en Den Bosch.