Avondcursus NLP – Neuro Linguïstisch Programmeren

In de cursus van 8 avonden (deel I) maak je kennis met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Met NLP leer je om je innerlijke krachtbronnen in te zetten, zodat je krachtiger en evenwichtiger in het leven staat. Hiermee vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Een belangrijk onderdeel is het vergroten van je communicatieve vaardigheden. Je leert hoe communicatie naar de ander werkt, maar ook de grote invloed van je communicatie met jezelf. Je wordt je bewust van je persoonlijke communicatie: je taal-, denk- en gevoelspatronen en je leert die van anderen te herkennen. Blok II is het vervolg van 8 avonden en gaat dieper in op persoonlijke groei, omzetten van beperkende overtuigingen en patronen.

Inhoud van de NLP-cursus

NLP is een heel praktische en toonaangevende methode die wordt toegepast in alle omgevingen en situaties waar mensen iets willen realiseren of bereiken vanuit hun persoonlijke kracht. De cursus omvat daarom niet alleen theoretische kennis en modellen, maar ook het toepassen ervan in praktische oefeningen, zodat je positieve resultaten in je werk en privéleven gaat realiseren en ervaren.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de cursus:

  • Ontstaansgeschiedenis en achtergrond van NLP
  • NLP-communicatiemodel van de subjectieve beleving
  • Ladder van gevolgtrekkingen
  • NLP-vooronderstellingen als basis voor succes
  • Rapport maken
  • Hulpbronnen verankeren
  • Inzicht krijgen in doelen en waarden

 

Interesse? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende cursus of neem contact op met ons op.

 

Wij organiseren regelmatig NLP-trainingen en trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie & samenwerking in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) en op locatie voor zakelijke klanten. De praktijk is goed te bereiken met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Middelrode, Veghel (Meierijstad), Sint-Michielsgestel, Uden, Heesch, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen ook op locatie trainingen verzorgen in de regio Den Bosch, Zaltbommel, Oss, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Weert, Tilburg, Breda.