Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Laat je inspireren door het boek De helende kracht van je emoties, Angst de baas en grip op je stress, en verminder je stress.

Kijk eens naar ons volledige aanbod met mooie kortingen:Boeken, geleide meditaties, trainingen

* geleide meditaties

* trainingen, cursussen, workshops

* novelle Briljant samenwerken

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen en combinatieprijzen

Klik hier voor een overzicht van ons complete aanbod.

Persoonlijke begeleiding met maatwerk

Soms kom je er in je eentje niet meer uit als je met problemen als stress, onzekerheid, faalangst, perfectionisme, emoties als angst, paniek, verdriet of boosheid, relatieproblemen (relatieverslaving) of onverklaarde fysieke klachten te maken hebt. Wij kunnen je helpen om de problemen bij de oorzaak aan te pakken en oplossingen te vinden die blijvend zijn. Dat kan met coaching, therapie & training.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Effectieve programma’s voor je klachten

Wij hebben een aantal effectieve programma's voor persoonlijke begeleiding, coaching en therapie ontwikkeld onder de noemer van ‘De helende kracht van je emoties’ opgezet. Deze zijn gericht op specifieke emotionele en psychische klachten zoals stress, piekeren, angsten en onverwerkte emoties (trauma), maar ook op fysieke (psychosomatische) klachten als vermoeidheid, kortademigheid, hartkloppingen, buikpijn, hoofdpijn, burn-out. Binnen deze coaching en therapie leer je vriendschap te sluiten met je emoties en je welzijn en gezondheid te verbeteren.

"Als ik kritiek kreeg, ging ik me altijd somber en moedeloos voelen. Klein en onzeker. Tot mijn verrassing kan ik nu gewoon in gesprek blijven en luisteren. Sterk en met beide benen op de grond.", Petra, Schijndel (Meierijstad).

"Ik slaap beter en heb meer energie. Ben goed in contact met mijn lijf. De therapie heeft krachtig doorgewerkt. Verstand, hart en gevoel zijn in verbinding en van daaruit kan ik keuzes maken en mijn leven verder vorm geven", Hanneke, Berlicum (Sint-Michielsgestel).

"Ik heb geen last meer van benauwdheid of paniek. Wat een verademing deze therapeutische coaching. Meer kracht en rust in mijn lijf. Ook is mijn eigenwaarde stukken beter." Johan, Veghel (Meierijstad).

"Het kan echt. Met een beetje hulp word je je eigen therapeut!" Louise, Veghel (Meierijstad).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herstel en heling is mogelijk; investeer in jezelf!

Je gaat je emoties en ervaringen inzetten om daadwerkelijke heling te realiseren. Je klachten worden bij de bron aangepakt. Ze zijn een wegwijzer voor de vervulling van je behoeften, betere relaties, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Herstel in de diepere lagen geeft je de basis van waaruit je ‘als vanzelf’ een, blijvende, betere fysieke en emotionele gezondheid realiseert. Geef jezelf deze kans. Als je twijfelt of meer informatie wil, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching en therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant):

auricular telefoon symbool in een cirkel 0413-30 3848 e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opzet van de programma’s 

De programma’s zijn gericht op de aanpak van de specifieke klachten en de aandachtspunten die daarbij horen. Een programma bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek en vijf individuele therapeutische sessies, waarbij we ons afstemmen op jouw specifieke behoeften.

Wij hebben geen wachtlijsten en je kunt dan ook snel bij ons terecht. Investeer in jezelf voor meer welzijn en gezondheid! Een investering waar je plezier van blijft houden. Lekker in je vel en genieten van je leven en je relaties!

De zes programma's van de helende kracht van je emoties zijn:

Wij werken onder meer met de Triskelmethode voor aanpak van onverwerkte emoties, emotioneel en psychisch trauma en psychosomatiek. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant).

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan.Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).

Vergoeding voor therapie door zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van uw zorgpolis.