Speciaal programma voor stressvermindering

De lat ligt hoog in onze maatschappij: we moeten presteren. Maar ook sociaal en binnen het gezin wordt er heel wat van ons verwacht. Dat geeft spanning en stress. Ben je perfectionistisch en is het eigenlijk nooit goed genoeg? Of misschien wil je aardig gevonden worden en durf je niet goed ‘nee’ te zeggen en voor jezelf op te komen of voel je jezelf onzeker. Wil je meer genieten en ontspanning? Het kan!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stress is een natuurlijk fenomeen wat je helpt om snel tot actie te komen als er gevaar is. In onze moderne samenleving bestaat het gevaar vaak uit gedachten: dat iets af moet, dat er iets kan gebeuren, angst voor afwijzing. We raken de spanning in ons lijf niet kwijt en als de stress zich maar genoeg opbouwt, dan ontstaan er soms fysieke klachten.

Wij bieden een speciaal programma van 6 therapeutische sessies om meer ontspanning, zelfvertrouwen en welzijn te realiseren.

"Ik liep altiijd te denken hoe ik ervoor moest zorgen dat alles goed liep. Nu ben ik er meer voor mezelf, ik heb meer zelfvertrouwen", Anne, Nistelrode (Bernheze, Noord-Brabant).

"Na de coaching voel ik meer verbondenheid, zonder dat ik er moeite voor hoef te doen", Will, Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant).

"Eindelijk geen schuldgevoel en stress in relaties meer. Deze therapie helpt. Hele opluchting", David, Heesch (Bernheze, Noord-Brabant).

Stressklachten bij de bron aanpakken

In het programma tegen ongezonde stress krijg je inzicht in je eigen mechanismen en leer je beter je grenzen te stellen naar de buitenwereld. Je ontdekt je wat je nodig hebt en wat je tegenhoudt om meer rust en welzijn te bereiken. Je onderzoekt de onderliggende factoren en transformeert en integreert je weggestopte gevoelens en overtuigingen. Je ontwikkelt je eigen kracht en rust in jezelf die je een blijvende basis geeft van waaruit je je eigen koers kunt bepalen. En je leert ook zelf je eigen emotionele en fysieke balans te herstellen. Je wordt je eigen coach!

Meer weten over het programma Stop je stress

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Direct hulp nodig, interesse? Neem contact met ons op:

auricular telefoon symbool in een cirkel 0413-30 3848 e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk!

Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht.

Klik hier voor praktische informatie over de programma's.

Avila coaching, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) biedt coaching en therapie met o.a. specifieke programma's voor angsten, stress, piekeren, relatieproblemen, burn-out, vermoeidheid  en psychosomatiek. Daarnaast geven wij cursussen in Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie), mindfulness, NLP en de Triskelmethode.

Voor coaching werken wij ook op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Uden, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk op locatie aan.Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).