Speciaal programma voor meer geluk in je relatie(s)

Als je veel ruzie hebt met je partner, je ervaart veel afwijzing en je kan hem of haar ook niet loslaten (relatieverslaving of co-dependentie), dan is dat een bron van stress. Misschien heb je al meerdere relaties gehad en komen bepaalde relatieproblemen telkens terug. Of je leeft al heel lang met dezelfde partner, maar de vonk lijkt uitgedoofd en ben je bang of onzeker hoe je verder wilt. Ook de relatie met familie, kinderen of collega's kunnen een bepalende rol hebben voor je welzijn.

Wij bieden een speciaal programma van zes therapeutische sessies om meer geluk en voldoening in je relatie(s) te realiseren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verbeter je relatie, met je partner, kinderen, collega's

Inzicht in je eigen rol binnen relaties en relatieproblemen en waarom bepaalde thema’s zich blijven herhalen is de eerste stap op weg naar betere relaties, meer verbinding en fijnere samenwerking. Er wordt gekeken naar de onderliggende problematiek en je leert verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens te nemen en er meer te zijn voor jezelf, zodat je vanuit een gevoel van eigenwaarde verbinding kunt maken met de ander. Gesprekstechnieken, Verbindend communiceren en heling van onverwerkte emoties zijn onderdeel van het programma.

Relatieverslaving en co-dependentie

Dit programma is zeer geschikt bij bindingsangst, co-dependentie ofwel relatieverslaving, waarbij een laag zelfbeeld wordt getransformeerd naar eigenliefde. Ook werkt het ondersteunend bij relaties met vrienden, familie of collega’s op het werk. Dit programma voor relatietherapie wordt aangepast op jouw vraag en kan zowel individueel als met je partner, familieleden of collega's gedaan worden.

"Voordat ik in therapie kwam was ik erg ontevreden over mezelf, vooral over mijn relatie t.o.v. mijn kinderen en man. Nu geniet ik weer van ze", Marianne, Berlicum (Sint-Michielsgestel).

"Ik had een negatief zelfbeeld en kwam telkens weer in relaties waarin ik me afhankelijk voelde en die me heel veel stress gaven. Ik heb mijn relatieverslaving losgelaten en heb nu voor het eerst een relatie waarin ik me gewaardeerd voel", Anja, Uden.

"We hadden voortdurend relatieproblemen. We hebben geleerd echt naar elkaar te luisteren en onze behoeften uit te spreken, zonder verwijten.", Joost, Veghel (Meierijstad, Noord-Brabant).

Meer weten over het programma Stop je relatiestress

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching en therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Direct hulp nodig, interesse? Neem contact met ons op:

auricular telefoon symbool in een cirkel 0413-30 3848 e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp bij relatieproblematiek en je kunt snel terecht. Wij verzorgen ook relatietherapie.

Klik hier voor praktische informatie over de programma's.

Avila coaching, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) biedt coaching en therapie met o.a. specifieke programma's voor angsten, stress, piekeren, relatieproblemen, burn-out, vermoeidheid  en psychosomatiek. Daarnaast geven wij cursussen in Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie), mindfulness, NLP en de Triskelmethode.

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan.Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).