Speciaal programma om piekeren aan te pakken

Heb je veel twijfel? Druk in je hoofd? Slecht slapen? Loop je veel te piekeren en voel je soms paniek opkomen? Maak je je zorgen en kun je bijna niet stoppen met oplossingen te bedenken voor alles wat er op je pad komt? Wil je controle en de touwtjes continu in handen houden?

Als je veel piekert, heb je misschien ook spanningen in je lijf. Het lijkt wel alsof je hoofd maar blijft draaien en je innerlijke criticus laat je niet met rust. Er ontstaat stress en mogelijk heb je soms paniekaanvallen.

Wij bieden een speciaal programma van zes therapeutische sessies om blijvend meer rust te ervaren en meer aanwezig te zijn in het nu.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Piekeren bij de bron aanpakken

Bij dit programma word je je niet alleen bewust van je gedachten en hoe die je ondermijnen. Je raakt meer vertrouwd met je emoties, je zorgen, twijfels en angsten, en je leert ze te verzachten en te (ver)dragen. Door acceptatie van wat er is, ga je leren loslaten op een mindfulle manier met zachtheid naar jezelf. Je leert je hoofd leeg te maken en je te ontspannen. Je raakt vertrouwd met je gevoelens en behoeften en kun je jezelf beter geven wat je nodig hebt. Ook onderliggende zaken als negatieve overtuigingen over jezelf, onzekerheid, zorgen en gejaagdheid worden aangepakt, waardoor je meer rust en vertrouwen in jezelf ervaart en met meer vertrouwen in het leven staat.

"Ik kwam beter in mijn vel, werd mijn gedrag anders waardoor ik ook weer blijer met mezelf werd", Mark, Heesch (Bernheze).

"Er zijn zelfs dingen verbeterd die we niet eens specifiek aangepakt hebben, al jaren heb ik mega veel last van vakantiestress en dit jaar....helemaal niks!", Paula, Nistelrode (Bernheze).

"Ik hoef niet meer overal controle over te hebben, geen malende gedachten, veel rustiger nu!", Tineke, Heesch (Bernheze, Noord-Brabant).

Meer weten over het programma Stop met piekeren

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Direct hulp nodig, interesse? Neem contact met ons op:

auricular telefoon symbool in een cirkel 0413-30 3848 e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk!

Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht.

Klik hier voor praktische informatie over de programma's.

Avila coaching, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) biedt coaching en therapie met o.a. specifieke programma's voor angsten, stress, piekeren, relatieproblemen, burn-out, vermoeidheid  en psychosomatiek. Daarnaast geven wij cursussen in Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie), mindfulness, NLP en de Triskelmethode.

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan.Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).