Speciaal programma voor meer vitaliteit en welzijn

Vermoeidheid heeft direct invloed op welzijn en geluk. Als je je moe voelt heb je minder energie om dingen te doen en verval je sneller in negatieve patronen en voel je je sneller gedeprimeerd. Je sociale contacten onderhouden is soms een opgave en je wereld wordt kleiner.

Wij bieden een speciaal programma van zes therapeutische sessies waarmee je zelf je vitaliteit en welzijn kunt herstellen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermoeidheid bij de bron aanpakken

Binnen dit programma ontdek je waar je vermoeidheid vandaan komt en we kijken naar de denk- en gedragspatronen. Spanningen of emoties worden soms onderdrukt en blijven dan langere tijd in je lichaam ‘hangen’ met als risico dat ze een negatieve invloed op je gezondheid en welzijn uitoefenen. Je belemmerende patronen zijn opgeslagen in de diepere lagen van ons brein. Het goede nieuws is dat we die kunnen veranderen en aan de slag kunnen om je vitaliteit weer te verbeteren.

Ook is het belangrijk dat je beter in verbinding komt met de signalen die je lichaam je geven. Je lichaam is namelijk een uitstekend meetinstrument dat je grenzen aangeeft. Je leert je grenzen beter kennen en stoppen vóórdat je ze bereikt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan opbouw van je lichamelijke kracht en uithoudingsvermogen.

"Ik voelde me moe en depressief en had last van de overgang. Wat er kan veranderen in een paar hypnose-sessies; de problemen in het onderbewuste aanpakken helpt fantastisch", Inge, Berlicum.

"Meer rust in mijn lijf en beter slapen. Ook is mijn eigenwaarde sterk verbeterd", Angelique, Middelrode (Sint-Michielsgestel).

"Ik ben echt de diepte ingegaan en voel me weer sterk en energiek. Ik kan nu beter grenzen stellen", Tiny, Veghel (Meierijstad, Noord-Brabant).

Meer weten over het programma Vermoeidheid uit je lijf

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Direct hulp nodig, interesse? Neem contact met ons op:

auricular telefoon symbool in een cirkel 0413-30 3848 e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk!

Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht.

Klik hier voor praktische informatie over de programma's.

Avila coaching, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) biedt coaching en therapie met o.a. specifieke programma's voor angsten, stress, piekeren, relatieproblemen, burn-out, vermoeidheid  en psychosomatiek. Daarnaast geven wij cursussen in Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie), mindfulness, NLP en de Triskelmethode.

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan.Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).