E-coaching – E-therapie

Naar aanleiding van de huidige coronacrisis kun je nu ook op afstand begeleiding krijgen via beeldbellen.
Als je niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen of het voelt niet veilig genoeg dan is het goed om te weten dat je ook een afspraak voor coaching of therapie via je computer, tablet of telefoon kunt krijgen.

Beeldbellen

Uit ervaring blijkt dat beeldbellen ook een effectieve werkwijze is voor coaching en therapie. Via beeldbellen kunnen we elkaar via het beeldscherm van je computer of telefoon zien en horen. Je hiervoor geen extra software te installeren. Je ontvangt van ons een uitnodiging via mail en met één druk op de knop start je op het afgesproken tijdstip de verbinding.

Veiligheid

Het platform dat wij hiervoor gebruiken is eenvoudig in gebruik en veilig en voldoet aan alle eisen (AVG) en certificaten (NEN7500 en ISO27001) die binnen de zorg gehanteerd worden.

Online therapeutische programma's

Tot onze mogelijkheden behoren nu ook online programma's met persoonlijke begeleiding. Interesse? Klik op de link van je keuze voor meer informatie:

- Omgaan met emoties
- Piekeren
- Zelfbeeld
- Leefstijl; vitaler leven
- Overspanning & burn-out
- Sociale angst
- Rouw

Fysieke afspraken

Maak je toch liever een fysieke afspraak, dan kan dat nog steeds. Onze praktijk is ook in deze periode open voor coaching en therapie. Wel hanteren wij voor fysieke afspraken binnen Avila coaching wel extra maatregelen die je kunt nalezen op onze website: https://www.avilacoaching.nl/Bedrijfspreventiemaatregelen

 

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding van zorgverzekeraars is mogelijk afhankelijk van je zorgpolis. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties:

logo viv 20 RBCZ logo def 2013 breed LC

 

 

 

 

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).