Agenda

Cursussen voor betere communicatie en samenwerking, emotionele balans en persoonlijke ontwikkeling

Kijk in onze agenda voor onze geplande cursussen o.a. Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie), mindfulness, omgaan met emoties in De helende kracht van je emoties en de Triskelmethode om onverwerkte ervaringen aan te pakken.

Hieronder zie je de agenda van de geplande trainingen met open inschrijving.

Tarieven zijn per persoon voor particulieren en zzp'ers. 
Tolken en vertalers: klik hier voor PE-informatie. 
Voor groepen en zakelijke tarieven: vraag een vrijblijvende offerte.
 

 

September 

 
Mindful Endergy Training

8 september 2021

Mindfulness - Mindful Energy Training (8 ochtenden)

Mindful in beweging komen

Kom tot rust, ontwikkel een gezonde verstandhouding met de tijd en ervaar elke nieuwe dag als een uitnodiging om bewust aanwezig te zijn. Bewustwording, theorie en oefening. Voor minder stress en meer rust en vitaliteit.

Data: 8, 15, 22, 29 sept. en 6, 13, 20, 27 okt.

Tijd: 9.30 - 11.30 uur. 

€ 240,00 incl. btw. (€ 198,35 ex. btw)

 

          

 

Boekomslag De helende kracht van je emoties

11 september 2021

Eendaagse training De helende kracht van je emoties

Angst de baas en grip op je stress

In deze dag leer je vriendschap te sluiten met je emoties, je stress te verminderen en beter voor jezelf te zorgen. Inzicht in eigen functioneren, werking van de hersenen en praktische instrumenten om jezelf weer in balans te brengen. Je maakt kennis met  Introductie van de Triskelmethode voor heling en groei. Lees ook het boek De helende kracht van je emoties.

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

€ 97,50 incl. btw. (€ 80,58 ex. btw)

 

        

 

 

 

Verbindend-communiceren

17 september 2021

Basistraining Verbindend communiceren (5 dagen)

Verbinding met jezelf én de ander!

Meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

Data: 17, 24 sept., 8, 22 okt., 12 nov.

Tijd: 10.00 - 17.00 uur.

Volledige basistraining van 5 dagen € 590,- incl. btw (€ 487,60 ex. btw) 
 

         

 

 

Oktober

Verbindend-communiceren

2 oktober 2021

Territoriumleer - Vervolg basistraining Verbindend communiceren

Verdiepingsdag Verbindend communiceren

Tijdens deze verdiepingsdag krijg je inzicht in het effect van het menselijk territoriumgedrag, dat ons vanuit het onderbewuste stuurt om onze gevoelens en behoeften te vervullen. De automatische reacties om ons gebied te verdedigen, af te bakenen of groter te maken beïnvloeden onze gevoelens en behoeften op het gebied van identiteit, veiligheid en vrijheid. En daarmee zijn het ook belangrijke aspecten in de samenwerking met anderen.

Je leert om beter te luisteren naar de signalen en impulsen van je lichaam, je van daaruit bewust te worden van waar het in de kern om gaat en daarover zelfverzekerd te communiceren. Wij hebben de territoriumleer ingebed in de methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

Tijd: 10.00 – 17.15 uur
€ 130,- incl. btw (€ 107,44 ex. btw)

 

         

 

 

Triskel

15 oktober 2021

Triskelmethode - Transformatie, integratie en realisatie (6 dagen)

Therapeutische hypnose - Van overleven naar herstel en groei

Problemen leren aanpakken bij de oorzaak. En dat is meestal in het onderbewuste. In deze module leer je hoe je onverwerkte emoties en diepere wonden kunt helen. Je leert beperkende overtuigingen die je saboteren omzetten in bekrachtigende overtuigingen. De training omvat theorie en oefenen met de technieken van trance en oogbewegingen waardoor neurologische programma's worden omgezet op naar bekrachtiging en eigenliefde zodat het zelfherstellende vermogen en persoonlijke groei mogelijk worden. Deze training is ook zeer geschikt voor therapeuten die de diepte in willen gaan en deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

Data: 15, 16 okt. 5, 6, 20 en 21 nov. 

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

Volledige basistraining van 6 dagen € 660,- incl. btw (€ 545,46 ex. btw)

 

         

 

 

 November

Verbindend-onderhandelen

26 november 2021

Verbindend onderhandelen (2 dagen)

Win-win situatie thuis en op het werk

De methode sluit aan op de principes van The Harvard Negotiation Project en de methode Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie) van Marshall Rosenberg. Verbindend onderhandelen gaat dieper in op de belangen en positieve intenties van beide partijen. Dit geeft je een krachtig instrument om constructief te onderhandelen voor goede relaties en klantenbinding.
Data: 26 en 27 nov.

Tijd: 10.00 – 17.15 uur
2 dagen € 260,- incl. btw (€ 214,88 ex. btw)

 

         

 

 

 

  
Ben je nieuwsgierig naar jouw stijl van communiceren?

Tenzij anders vermeld worden al deze cursussen gegeven in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant). Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Den Bosch en Veghel en met de fiets binnen een straal van ongeveer 10 km: Heesch, Uden, Veghel, Nistelrode, Berlicum, Schijndel, Rosmalen, Vorstenbosch, Middelrode. Wij bieden ook trainingen op locatie binnen de regio Den Bosch, Oss, Zaltbommel, Utrecht, Nijmegen, Weert, Roermond, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda.


Speciale prijs Verbindend communiceren - Geweldloze communicatie

In een tijd  met toenemende vragen rondom menselijkheid en geweld vinden wij het belangrijk om de boodschap van Verbindend communiceren zo breed mogelijk te verspreiden tegen lage kosten. Als je interesse hebt in deze trainingen maar de kosten toch nog een belemmering voor je zijn neem dan contact met ons op; we proberen daarvoor dan samen een oplossing bedenken.

 

"Ik heb dit communicatieproces ontwikkeld als een manier om onze aandacht te richten – het licht van ons bewustzijn te laten schijnen - op plekken waar meer kans is om te vinden wat we zoeken."
Marshall Rosenberg