Agenda

Haal meer uit je leven en je relaties door betere communicatie en bewustwording.
Dat kun je leren in onze trainingen en workshops. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de training of ga naar onze
trainingspagina voor een overzicht van alle trainingen. 

Tolken en vertalers: klik hier voor PE-informatie. Hieronder zie je de agenda van de geplande trainingen met open inschrijving. Tarieven per persoon voor particulieren en zzp'ers. Voor groepen en zakelijke tarieven: vraag een vrijblijvende offerte.
 

 

 

September

20 september

De helende kracht van je emoties
Lekker in je vel en lichaam en geest in balans! 

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 97,50 incl. btw. (€ 80,58 ex. btw)

Maak kennis met de Triskelmethode voor het herstellen van je emotionele en fysieke balans. Leer jezelf te coachen door toepassing van deze methode van transformatie, integratie en heling. Een belangrijk onderdeel van deze bijzondere methode is de communicatie met het onderbewuste. Je leert je emotionele lading, d.w.z. negatieve emoties en schadelijke stress die horen bij herinneringen uit het verleden, te neutraliseren. Hierdoor kun je schadelijke stress loslaten, krijg je meer grip op je emoties en bevorder je je gezondheid.

Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

Vanaf 23 september

Mindfulness - Mindful Energy TrainingThuiskomen bij jezelf!

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Module I van 5 avonden: 23, 30 september, 7, 21 en 28 oktober € 150,00 incl. btw. (€ 123,97 ex. btw)

Module II van 5 avonden: 11, 18, 25 november, 2 en 9 december € 150,00 incl. btw. (€ 123,97 ex. btw)

Tegelijk opgeven voor de volledige cursus (module I + II) € 280,00 incl. btw. (€ 231,41 ex. btw) Bewustworden van stressfactoren en handvatten om deze te verminderen. Van mindfulness is bewezen dat het bijdraagt aan welzijn en gezondheid. In deze cursus kom je ook mindful in beweging. Je leert mediteren en bewustzijnsoefeningen en krijgt theorie over de achtergrond van deze methode.

2e blok van 5 avonden wordt nog gepland.

27 + 28 september

Triskel

Triskelmethode - Transformatie (Module I)

Angst de baas en grip op je stressVervolg op eendaagse 'De helende kracht van je emoties'

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

Module I: 2 dagen € 195,00 incl. btw. per module (161,16 ex. btw)

Alle 3 modules van 2 dagen (6 dagen in totaal): € 550,00 incl. btw (454,55 ex. btw)

In deze eerste module van twee dagen richt je je op de transformatie van onverwerkte zaken en beperkende overtuigingen. Een belangrijk onderdeel van deze bijzondere methode is de communicatie met het onderbewuste en heling van emotionele wonden. Je maakt kennis met de technieken van trance-inductie, affirmaties en oogbewegingen. Je leert je emotionele lading, d.w.z. negatieve emoties en schadelijke stress die horen bij herinneringen uit het verleden, te neutraliseren. Hierdoor kun je schadelijke stress loslaten, krijg je meer grip op je emoties en bevorder je je gezondheid.Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

Oktober

11 + 25 oktober

Verbindend communiceren

Start van basistraining Verbindend communiceren Verbinding met jezelf én de ander!

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

Volledige basistraining van 5 dagen € 540,- incl. btw (€ 446,28 ex. btw).

Ook te volgen als 2 dagen (Verbindend communiceren I), € 240,- incl. btw (€ 198,35 ex. btw). 

Overige data: 11, 25 oktober, 2, 16 november, 14 december. 

Meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

18 + 19 oktober

Triskel

Triskelmethode - Integratie (Module II)

Van overleven naar herstel en groei

Vervolg op module I

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 195,00 incl. btw. (€ 161,16 ex. btw)

In deze twee dagen ligt het accent op integratie van alles wat er in je leeft, waardoor je meer heelheid en rust in jezelf creëert. Door aanvaarding en zachtheid naar alles wat in je leeft, krijg je meer grip op je gedrag en word je steeds meer je eigen coach. Deze methode helpt je meer en meer vanuit vrijheid te kiezen. Voor meer voldoening en welzijn in je leven. Je leert meer verbinding te maken met je onderbewuste en de snelle zelfhulpmethode toe te passen.Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

November

9 + 30 november

Verbindend onderhandelen

Op basis van Excellent negotiation (Harvard school of Law) en Verbindend communiceren

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

Tweedaagse training € 240,00 incl. btw. (€ 198,35 ex. btw)

De bewezen methode die aan Harvard (VS) is ontwikkeld is nu samengevoegd met Verbindend communiceren de wereldberoemde methode van Marshall Rosenberg. Met deze principes krijg je betere onderhandelingsresultaten. Je leert opkomen voor jezelf en tegelijkertijd de relatie goed te houden. Betere samenwerking met opdrachtgevers of andere zakelijke contacten, maar ook thuis binnen je eigen kring, want onderhandelen doe je overal.

2 + 16 november

Verbindend communiceren

Verbindend communiceren II 

Vervolg op Verbindend communiceren I.

2 dagen € 240,- incl. btw (€ 198,35 ex. btw)

Meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

22 + 23 november

Triskel

Triskelmethode - Sturend scheppen (Module III)

Sturend scheppen van je gewenste toekomst

Vervolg op module II

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 195,00 incl. btw. (€ 161,16 ex. btw)

Vanuit heling van onverwerkte verwondingen en traumatische gebeurtenissen uit het verleden, leer je nu om zelfstandig met trancewerk een toekomst te visualiseren met meer welzijn en gezondheid. Door transformatie, integratie en heling leer je je eigen richting te vinden en jouw unieke pad van groei en zingeving te volgen. Je brengt de drie bewustzijnslagen op een lijn en zet alle delen van je brein in voor een krachtige creatieve invloed op je welzijn, je omgeving en een meer gewenste toekomst.Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

December

14 december

Verbindend communiceren

Verbindend communiceren III
Verdiepingsdag, vervolg op VC II

Tijd: 10.00 – 17.15 uur
1 dag € 120,- incl. btw (€ 99,17 ex. btw)

Persoonlijke ontwikkeling, meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

 

 
Ben je nieuwsgierig naar jouw stijl van communiceren? 

Tenzij anders vermeld worden al deze cursussen gegeven in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant). Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Den Bosch en Veghel en met de fiets binnen een straal van ongeveer 10 km: Heesch, Uden, Veghel, Nistelrode, Berlicum, Schijndel, Rosmalen, Vorstenbosch, Middelrode. Wij bieden ook trainingen op locatie binnen de regio Den Bosch, Oss, Zaltbommel, Utrecht, Nijmegen, Weert, Roermond, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda.


Speciale prijs Verbindend communiceren - Geweldloze communicatie

In een tijd  met toenemende vragen rondom menselijkheid en geweld vinden wij het belangrijk om de boodschap van Verbindend communiceren zo breed mogelijk te verspreiden tegen lage kosten. Als je interesse hebt in deze trainingen maar de kosten toch nog een belemmering voor je zijn neem dan contact met ons op; we proberen daarvoor dan samen een oplossing bedenken.

 

"Ik heb dit communicatieproces ontwikkeld als een manier om onze aandacht te richten – het licht van ons bewustzijn te laten schijnen - op plekken waar meer kans is om te vinden wat we zoeken."
Marshall Rosenberg