Over ons

Avila coaching wordt geleid door Andrea Luijten en Harry Vos. Wij wonen en werken in het Brabantse Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze. Op deze pagina stellen we ons graag aan je voor.

Andrea Luijten

Andrea-Bedaf-2011

Andrea is moeder van een volwassen zoon en heeft een veelzijdige ervaring als docent/trainer, zelfstandig ondernemer, NLP-coach en trainer, hypno- en psychotherapeut (Ericksoniaanse en klassieke hypnose) en Triskelbehandelaar.

Andrea richt zich met name op emotionele problematiek en psychosomatische klachten. Zij heeft de Triskelmethode voor heling vanuit de praktijk ontwikkeld. In deze methode wordt naar de oorzaak van het probleem gegaan, waarna heling plaatsvindt door transformatie van belemmerende patronen en het integreren van verborgen delen van de persoonlijkheid. Hierdoor kan verandering 'als vanzelf' ontstaan, zonder dat er veel wilskracht voor nodig is.

 

 

"Ik geloof in de kracht van bewustwording en integratie en ik werk vanuit een holistische visie (lichaam en geest zijn een geheel). Zodra mensen schaduwkanten van zichzelf gaan ontdekken, kunnen ze die gaan onderzoeken en een plaats geven. Als de positieve intenties en behoeften ervan worden vervuld ervaren mensen meer harmonie in zichzelf en werken ze zichzelf niet meer (onbewust) tegen. Helling vindt plaats door gebruik te maken van hulpbronnen, positieve ervaringen en kwaliteiten waarover mensen beschikken. Je leert jezelf te ondersteunen in plaats van te saboteren. Door jezelf te helen kun je je kwaliteiten inzetten, je krachtig en vrij voelen, creatief zijn en je dromen waarmaken."

 

Opleidingen

Onder andere:

 • NLP-master practitioner - Vidarte
 • NLP-trainer - Arcturus
 • Hypno-psychotherapeut - NVTH (Hypenzo)
 • Practitioner of Ericksonian Hypnosis (NYTI/NLP - Anné Linden)
 • Hypnose Master Practitioner (Response)
 • Psychosociale basiskennis (PSBK)

Referentie:
Andrea is in staat heel snel tot de kern door te dringen, ze komt er achter wat er werkelijk in je omgaat of dwars zit en waar ik in mijn geval al heel lang mee rond liep. Door de lading van de emotie te halen, is het haar ook gelukt om me in korte tijd van mijn lichamelijke klachten af te helpen; geweldig!
Joan, Heesch

---♥---

 

Harry Vos

Harry-Bedaf-2011

Harry is vader van vijf kinderen en werkte tot 2010 in het bedrijfsleven in gevarieerde functies als supportmedewerker, trainer, manager, consultant en (project)adviseur. Binnen Avila coaching werkt hij als talentmanager en levenscoach met o.a. Verbindend communiceren (geweldloze communicatie), NLP-interventies, hypnose (Ericksoniaans en klassiek), conflict- en relatiebemiddeling, Triskelmethode, loopbaanbegeleiding, mindfulness en ritueelbegeleiding.

Harry richt zich in zijn werk op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit en het herstel van relaties door verwerking, betekenisgeving en het (re)activeren van vitaliteit en persoonlijke kracht. Hij werkt vanuit het bewustzijn van de diversiteit van mensen, rollen en gevoelens en een open, gastvrije houding voor alles wat er aanklopt op de deur van de aandacht.

"Ik geloof dat wij mooie mensen zijn en ons altijd kunnen ontwikkelen. Als mensen met een hulpvraag bij mij komen ga ik ervan uit dat ze zichzelf mogen zijn, ze zijn alleen ergens in vastgelopen. Als mensen vastlopen in patronen van denken, voelen en doen, kunnen zich niet goed aanpassen aan de veranderende omstandigheden in hun leven. Ik help hen deze patronen te ontdekken, er betekenis aan te geven en ze te doorbreken of flexibeler te maken. Daardoor ontstaan er nieuwe perspectieven en ontwikkelingsmogelijkheden, die beter passen bij wat het leven nu van hen vraagt. Met als uiteindelijk doel meer vitaliteit, meer levensgeluk en betere relaties."

 

Opleidingen

Onder andere:

 • NLP-master practitioner (Vidarte)
 • Practitioner of Ericksonian Hypnosis (NYTI/NLP - Anné Linden)
 • Hypnose Master Practitioner (Response)
 • Transactionele Analyse 1-0-1 (P.R.O. Academie)
 • Psychosociale basiskennis (PSBK)
 • Mindfulness Meditation Teacher Certification (Nangten Menlang)
   

Referentie:
Het is geweldig om met Harry te werken. Hij is in staat om mensen te verbinden in vaak moeilijke omstandigheden en te motiveren en te coachen in de goede richting.
Joris, Den Bosch

---♥---