Emotionele klachten

Weer lekker in je vel door vriendschap te sluiten met je emoties
Pieker je veel of voel je je onzeker? Voel je je klem zitten? Angsten die telkens de kop op steken, boosheid, verdriet wat blijft hangen, trauma, gevoelens van somberheid en eenzaamheid? Dat kan veranderen! En je kunt leren om er zelf iets aan doen.

Door bewustwording en inzetten van je eigen positieve ervaringen en emoties, maak je je vrij van beklemmende patronen die in je onderbewuste verborgen zitten. Wij pakken de problemen bij de oorzaak aan, zodat je weer lekker in je vel zit en je eigen koers kunt varen! Voor meer geluk en welzijn. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van je zorgpolis. 

 

Persoonlijke begeleiding en cursussen

Soms kom je er in je eentje niet meer uit als je met problemen als stress, faalangst, perfectionisme, onverwerkte emoties en trauma te maken hebt. De therapie van Avila coaching kan je helpen om de problemen bij de oorzaak aan te pakken en oplossingen te vinden die blijvend zijn.

 

Als ik kritiek kreeg, ging ik me altijd somber en moedeloos en onzeker voelen. Tot mijn verrassing kan ik nu gewoon in gesprek blijven en luisteren. Sterk en met beide benen op de grond.
Petra, Schijndel (Meierijstad)
---♥---

 

De helende kracht van je emoties

Met ‘De helende kracht van je emoties’ worden je emotionele problemen een hulpmiddel voor verandering en groei. Wij helpen je graag in je persoonlijke ontwikkeling zodat je meer voldoening in je leven ervaart en lekker in je vel komt te zitten.

Dat kan met persoonlijke begeleiding of in de training ‘De helende kracht van je emoties’ en de daarop volgende basistraining, waarin je leert hoe je jezelf weer in balans kunt brengen en onverwerkte emoties en trauma kunt verwerken.

 

 

Wij werken onder meer met de hypnotherapie, NLP, psychotherapie en polyvagaaltherapie voor aanpak van de emotionele lading van onverwerkte emoties, emotioneel en psychisch trauma en psychosomatiek.

Ik kan nu omgaan met mijn angsten en eenzaamheid. Met een beetje hulp word je je eigen therapeut!
Louise, Veghel (Meierijstad)
---♥---


Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding van zorgverzekeraars is mogelijk afhankelijk van je zorgpolis. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties:

logo viv 20

RBCZ-logo 

 

 

 

 

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).