Briljant samenwerken

Briljant-samenwerken-kaft-smallAls je alle facetten van samenwerken perfect op elkaar afstemt, bereik je verbluffende resultaten. Maar om welke facetten gaat het dan precies en hoe zorg je voor een perfecte afstemming? Het creëren van succesvolle samenwerking is een intensief proces waarbij je als het ware een ruwe steen transformeert in een waardevolle diamant. Deze metafoor is de rode draad in deze boeiende managementroman.

 

Geen saaie managementtheorieën maar een verhaal dat lekker vlot wegleest. Een verhaal met een boodschap, dat wel. En uiteraard veel praktische handvatten en inzichten om de principes van briljant samenwerken snel en eenvoudig in uw organisatie toe te passen.

 

Als Kathy, de hoofdpersoon in dit unieke verhaal, op een dag onverwacht de leiding over het familiebedrijf moet overnemen, ontdekt ze dat het niet goed gaat met het bedrijf. Maar dan laat de sympathieke en ervaren diamantslijper Alouis haar het geheim van briljant samenwerken zien. Stapsgewijs leert ze alle facetten van samenwerken binnen en buiten de organisatie in de juiste vorm te slijpen tot een briljant resultaat. Samen met Kathy ontdek je in dit boek de geheimen van briljant samenwerken.

 

Achtergrond

De novelle Briljant Samenwerken is geschreven door Harry Vos en Frank-Jan van Deijck en is verkrijgbaar via de websites van de auteurs, in de boekhandel en on-line boekwinkels.

Hierin kun je kennismaken met de principes van Briljant samenwerken. We hopen dat het lezen je inspireert om er zelf mee aan de slag te gaan. Ook al heb je de principes goed begrepen, briljant samenwerken leer je vooral door het te doen en het te ervaren in de praktijk.
 

Inkijkexemplaar:

Meer weten?

Frank-Jan van Deijck
Van Deijck Awakening
Veenendaalstraat 127
5036 WP Tilburg
T: 06 5354 5620
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.vandeijckawakening.nl

Harry Vos
Avila coaching
Schoolstraat 13
5473 GD Heeswijk-Dinther
T: 0413 30 3848
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l
W: www.avilacoaching.nl