Stress

Stress of spanning kan een belangrijke factor zijn bij veel klachten.
De lat ligt hoog in onze maatschappij: we moeten presteren. Maar ook sociaal en binnen het gezin wordt er heel wat van ons verwacht. Pieker je veel? Ben je perfectionistisch en is het eigenlijk nooit goed genoeg? Of misschien wil je aardig gevonden worden en durf je niet goed ‘nee’ te zeggen en voor jezelf op te komen of je voelt je onzeker. Wil je meer genieten en ontspanning? Het kan! 

  

 

Stress verminderen

Stress is een natuurlijk fenomeen wat je helpt om snel tot actie te komen als er gevaar is. In onze moderne samenleving bestaat het gevaar vaak uit gedachten: dat iets af moet, dat er iets kan gebeuren, angst voor afwijzing door anderen. Van binnen kun je tegenstrijdige gedachten en gevoelens hebben die tot innerlijk conflict leiden. Je raakt de spanning in je lijf niet kwijt en als de stress zich maar genoeg opbouwt, dan word je moe of ontstaan er soms fysieke klachten.

Je kunt leren meer grip te krijgen op de oorzaken van ongezonde stress in jezelf. Met de coaching & therapie van Avila coaching krijg je inzicht in je eigen mechanismen en leer je beter je grenzen te stellen naar de buitenwereld. Je ontdekt wat je nodig hebt en wat je tegenhoudt om meer rust en welzijn te bereiken. Je onderzoekt de onderliggende factoren en transformeert en integreert je weggestopte gevoelens en negatieve gedachten. 

Verandering is mogelijk

Ontwikkel je eigen kracht en rust in jezelf van waaruit je je eigen koers kunt bepalen.

Ik zit beter in mijn vel en pak dingen anders aan, waardoor ik ook weer blijer ben met mezelf.
Mark, Heesch (Bernheze)
---♥---

Ik pieker niet meer zo veel. Al jaren heb ik mega veel last van vakantiestress en dit jaar....helemaal niks!
Paula, Nistelrode (Bernheze)
---♥---

 

 

 

Stressmanagement is mogelijk. Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van je zorgpolis. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties:

 

logo viv 20RBCZ-logo

Zorg goed voor je lichaam zodat je ziel er graag in woont (Teresa van Avila).

 

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).